dilluns, 4 d’agost del 2014

LA MALETA PERFECTA (part 2)

Continuem amb la nostra gran aventura, fer una maleta i no morir en l’intent! Avui parlarem de com assegurar-nos de no deixar-nos res.
No sé si a vosaltres us ha passat mai, però la meva especialitat sempre que me’n vaig de viatge és deixar-me alguna cosa a casa, i evidentment carregar altres centenars de coses totalment innecessàries.
Així que per solucionar els meus descuits mentals, recorro a un típic truc. I és que ja se sap que  no hi ha res millor que fer la típica llista de la compra però en aquesta ocasió li direm: llista de la maleta. Jo sempre he fet servir un paper en blanc, un full en brut o una pàgina de llibreta arrencada i mal tallada...però és clar, les coses canvien i la vida ens demana una mica més de sofisticació , això dels 30 ja ho té!
Així que mireu quin recurs tan bo han creat els dissenyadors de Mr. Wonderful, que des del seu bloc /http://muymolon.com, ens permeten descarregar de manera gratuïta ...
 descargable_mrwonderful_lista_equipaje


I és que ja ho sabeu, a partir d’ara qui es deixa coses a casa és realment perquè vol, perquè recursos i eines disponibles ja les tenim!

Ens veiem a la propera entrega de la MALETA PERFECTA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT