dimecres, 17 de juny del 2015

VA DE CONTES: L'INCREÍBLE NEN MENJA LLIBRES

Ja som a mig mes, així que ha arribat el moment de tornar a la carrega amb la secció VA DE CONTES.
Aquest mes la recomanació va més enllà d’un conte, malgrat que us en presentaré un ...( No penseu que m’he oblidat del propòsit de la secció, ni molt menys!)Però és que  sobretot m’agradaria destacar-ne l’autor que amb especial gràcia, senzillesa i molta originalitat aconsegueix transportar-nos amb tots els seus contes a móns ben peculiars.
Us anuncio que se’ns dubte en sóc una enamorada d’Oliver Jeffers, del que ja tinc a casa, tres àlbums il·lustrats...i algun que altre que he utilitzat per a regalar. I no pas a nens, sinó a adults!
Ja us vaig anticipar que sóc tota una defensora dels contes per a petits, però també, perquè no per a grans.

Vinga doncs anem per la presentació d’avui. Us presento el primer àlbum il·lustrat que vaig adquirir d’aquest autor:
L’INCREÏBLE NEN MENJA LLIBRES.
 
Aquí va la fitxa tècnica.

Títol:
&SANT JORDI A LA COVA DEL DRAC
Autor:
 Oliver Jeffers
Il·lustracions:
Oliver Jeffers
Editorial:
Andana
Col·lecció:
-----------

Què té aquest conte que no tingui un altre?

És un  conte divertit que ens presenta les aventures de l’Enric, un nen que devora llibres. Això si, no em refereixo al sentit figurat de llegir llibres un darrere l’altre...sinó al sentit literal. Si, sí, com ho heu sentit: El plat preferit de l’Enric és un bon llibre.
Malgrat que al principi només degusta paraules, després frases, paràgrafs... al final decideix que, res millor que cruspir-se un llibre de cap a peus.
I és que amb cada mossegada el nostre protagonista ingereix coneixements, històries, aprenentatges, llegendes...  A més us diré que no és gens selectiu menja de tot: enciclopèdies, diccionaris, atles, contes...Bé ja sabeu que el saber no ocupa lloc, però en el cas de l’Enric si que li provoca un bon mal de panxa!

Quin problema llavors! Com continuarà gaudint dels llibres si no pot mejar-se’ls? Us agradaria saber-ho?

 En resum us diré que L’Increïble nen menja llibres és un conte ple d’orginalitat, amb molta ironia i grans reflexions sobre el món de la lectura.  Us en deixo un vídeo per si voleu fer-hi un cop d'ull per dins!

I VOSALTRES SOU DELS QUE  DEBORAREU  LLIBRES O DELS QUE ELS GAUDIU AMB CALMA I ELS SABOREGEU?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT